Golden retrieverklubben

Regelbundna uppfödarträffar i Skåne/Blekinge och Hallandssektionen

Uppfödare i de båda sektionerna träffas regelbundet för att ta upp aktuella ämnen för diskussion, samt att på ett trevligt och avslappnat sätt hinna prata utanför tävlingsplatserna.

Inbjudan till träffarna har skickats ut via e-post till alla uppfödare som är medlemmar i GRK i de båda sektionerna.

Om du är uppfödare i Skåne/Blekinge eller i Halland och inte anmält ditt intresse ännu, hör av dig till:

Eva Skagert,  
e-post:  
kennelbroadcast@gmail.com

OBS - För att deltaga i dessa träffar behöver man inte vara uppfödare, utan det räcker att ha ett brinnande intresse för vår ras - så är du intresserad att deltaga meddela Eva enligt ovan!

Goldendagen 2020

Goldendagen är inställd

Goldendagen anordnas en gång om året, oftast i augusti-september. Den är till för alla goldenägare, såväl nya som gamla, för att då få en liten inblick i vad man kan göra med sin golden. Man får prova på olika aktiviteter t.ex. viltspår, apportering och utställningsträning. Det brukar även finnas tillfälle för några att få sin hund klippt eller åtminstone en visning av hur detta går till. Flera uppfödare brukar även ta tillfället i akt och ordna valpträff för sina valpköpare.

Rasmontern

jakt&fiskem1

HJÄLP ÖNSKAS!

Vi behöver ha folk i rasmontern på olika evenemang under året. Alla som vill och kan är hjärtligt välkomna att höra av sig till: sekreterare@skane.goldenklubben.se